TJENESTER

Scan Logistic Partner - Klimavenlige logistikkløsninger

SLP tilbyr et mangfold av logistikktjenester. Vårt mål er å levere tjenester som dekker din bedrifts behov, med fokus på bærekraftige løsninger. Les mer om våre tjenester nedenfor

Skreddersydd prosjektlasthåndtering

Prosjektlogistikk er en spesialisert tilnærming med fokus på planlegging, koordinering og styring av logistikken for store og komplekse prosjekter.

Les mere her

Lagerløsninger & tredjepartslogistikk

Vi bistår med spesialtilpassede lagerløsninger for oppbevaring av ditt gods før det fraktes videre til sitt bestemmelsessted.

Les mere her

Spedisjon &
fortolling

SLP bistår med kompetanse innen alt fra transport og spedisjon til dokumentasjon og fortolling.

Les mere her

Dør-til-dør
logistikk

Dør-dør-logistikk er vår spesialitet, og innebærer at vi tar hånd om hele logistikkprosessen fra start til slutt.

Les mere her

Frakt med båt og bil

Et tett samarbeid med vårt internasjonale nettverk av samarbeidspartnere og privateide agenter sørger for at vi finner den transportløsningen som er skreddersydd ditt behov. Vi finner den løsningen som dekker ditt fraktbehov best, med båt og bil – fra og til destinasjoner over hele verden.

Havnelogistikk

Som sentral operatør i Oslo, Horten, Mandal, Bergen og Harstad havn sørger vi for en sikker og effektiv behandling av alle typer last – fra konvensjonell last i containere til bulklast og spesiell prosjektlast. Våre ansattes kompetanse, gode rutiner og en moderne maskinpark sørger for sikker og god håndtering av din forsendelse/last.

Spedisjon og fortolling

Med inngående kunnskap om regler, fraktdokumenter og tollsatser hjelper vi deg med alt av tollklarering og videreforsendelse av gods. Det sparer deg for utgifter til eget tollprogram og opplæring av ansatte.

Terminal og lagertjenester

La oss ta hånd om hele eller deler av lageret ditt. Vår kompetanse sikrer en mer effektiv og økonomisk logistikk, med et sentralt plassert lager, fleksible lagringsmuligheter og lave kostnader.  Vi står gjerne også for distribusjonen ut til dine kunder.

Transport og frakt

Med mange års erfaring kan vi hjelpe deg med å finne den beste løsningen innen internasjonal og nasjonal sjøtransport, biltransport – til og fra Norge eller mellom andre land. Uansett hvilke behov dere har, om tid eller kostnader er viktigst – vi finner den riktige løsningen for deg.

Skipsklarering

Som en ledende bedrift innen skipsklarering og tjenester som sammenfaller med dette holder vi i kontakten mellom eget rederi, fartøy og myndigheter som tollvesen, los, politi og havnemyndigheter.

Prosjektlogistikk

Vi er spesialister på planlegging, koordinering og styring av logistikken for store og komplekse prosjekter. Den geografiske spredningen av våre grønne terminaler gjør oss unike når det gjelder håndtering av spesiell prosjektlast.

SAMMEN
FOR EN BÆREKRAFTIG FREMTID